Coloane casete bancare

Coloane casete bancare

Pentru comenzi va rugam sa intrati pe www.planetsafe.ro / sa ne contactati la 0756245104 - 0771131782 / pe email la office@planetsafe.ro

  • Descriere
    Descriere

Descriere Produs

Casetele de valori sunt fabricate si livrate in coloane care pot fi plasate de-a lungul peretelui sau in grupuri independente. Constructia modulara permite asezarea unui numar diferit de casete, de diferite inaltimi.Intregul panou frontal (incluzand usile casetelor de valori), in mod standard, sunt din aluminiu lucios sau satinat. Optional, suprafata poate fi vopsita cu orice culoare RAL, intr-o singura culoare sau personalizat.Numarul de casete dispuse pe o coloana este cuprins intre 4 si 20. Fiecare caseta de valori contine o alta caseta/cutie, din plastic, pentru depozitarea bunurilor; aceasta are dimensiuni adecvate casetei de valori care o contine.Fiecare caseta de valori are o inchidere dubla: una controlata de catre banca (electronic, magnetic sau cu cheie master) si una controlata de catre client (magnetic sau cu cheie mecanica, cu dantura sau cu barbie dubla). Cheia magnetica prezinta urmatoarele avantaje: nu este influentata de conditiile de mediu; este realizata din magnet ceramic permanent care nu isi pierde proprietatile in timp; deblocarea inchizatorii are loc prin inductie. Deblocarea inchizatorii se face prin actionarea concomitenta a ambelor chei; dupa deschiderea usii, nu este neaparat necesara prezenta cheii bancii in incuietoare deoarece, la incuierea de catre client, broasca corespunzatoare cheii bancii se blocheaza automat.Cheia clientului poate fi scoasa din broasca doar dupa ce aceasta a fost dublu securizata. Atat cheia clientului cat si cheia bancii sunt livrate in cate doua exemplare. La cererea clientului, se poate livra un numar mai mare de chei.
In caz de urgenta sau de procedura legala, deschiderea casetei de valori se poate realiza fara a deteriora usile seifului.Datorita faptului ca instalarea coloanelor de casete de valori este deosebit de usoara, mutarea acestora in alt amplasament nu reprezinta o problema.

Preturile se calculeaza in functie de cerintele clientului.