Dulap arme cu amprenta – 4470 / T10

Dulap arme cu amprenta – 4470 / T10

Pentru comenzi va rugam sa intrati pe www.planetsafe.ro / sa ne contactati la 0756245104 - 0771131782 / pe email la office@planetsafe.ro

  • Descriere
    Descriere

Descriere Produs

Structura: din oţel UNI EN 10130 cu o grosime de 1,5 mm. Unghiurile teşite antiabraziune. 2 găuri de fixare de Ø 10 mm pe partea posterioară a dulapului, pentru fixarea acestuia la perete.
Uşa: din oţel cu o grosime de 2 mm., întărită pe cele trei laturi, cu balamalele protejate împotriva smulgerii. Partea internă a uşii este din oţel cu o grosime de 2 mm.
Balamale: din oţel de Ø 14 mm., fixate cu tije din oţel de Ø 7 mm.
Bolţuri de zăvoare: rotative antităiere din oţel nichelat: 2 orizontale Ø 22 mm. şi 2 verticale Ø 22 mm.
Mecanismul:componente interne complet din oţel fără părţi din plastic, pentru o mare rezistenţă împotriva spargerii;electromagnetul este protejat de o plăcuţă din oţel;microswitch de control al uşii deschis/închis;dispoziţia tastelor pe display limitează foarte mult greşelile de digitaţie;
   CARACTERISTICI  ELECTRONICE:
Alimentarea: consum minim de baterii (4 baterii alcaline de 1,5 Volt) (acelaşi set de baterii garantând 10.000 de operaţii).
Placa electronică: este protejată împotriva tentativelor de spargere efectuate prin descărcări electrice de înaltă tensiune şi împotriva inversării involuntare a polarităţii bateriilor (la majoritatea dulapurilor de siguranţă electronice din comerţ, inversarea polarităţii bateriilor, duce la distrugerea plăcii electronice).
Conectorii: sunt în număr optim pentru maxima fiabilitate a plăcii electronice.
Memoria nu este volatilă: lipsa bateriilor nu comportă ştergerea codului.
Livrate cu bază suport mâner-puşcă şi rastel din polietilenă antizgâriere.
Ambalaj: cutie individuală.
Bază suport mâner puşcă şi suport din polietilenă antizgâriere (de o grosime mare ce garantează poziţionarea perfectă a puştilor cu ţeavă dublă sau simpla, chiar şi atunci când sunt dotate de lunetă).
Optional livrate cu: staţie meteo digitală (art. 4450.0315), baterii incluse, ce poate fi aplicată la alegerea utilizatorului, pe dulap sau oriunde altundeva, care va transmite următoarele informaţii: data şi ora; temperatura şi umezeala instantanee (cu maxime/minime revelate şi alarmă pentru valori critice); previziuni barometrice şi calendar lunar.
Suport pentru 10 arme. Cutie pentru munitie cu inchidere separata.

ArticolDimensiuni exterioare
mm. HxLxAd
Dimensiuni interioare
mm. HxLxAd
Suport armeGreutate
Kg
4470/T101500 x 536 x 3801310 x 533 x 3271076