Rafturi fixe si mobile pentru arhive

Rafturi fixe si mobile pentru arhive

Pentru comenzi va rugam sa intrati pe www.planetsafe.ro / sa ne contactati la 0756245104 - 0771131782 / pe email la office@planetsafe.ro

Cod Produs: Rafturi fixe si mobile pentru arhive. Categorie: . Tags: , , .
  • Descriere
    Descriere

Descriere Produs

Avantaje rafturi metalice mobile: Printre avantajele unor rafturi metalice mobile se numara : optimizarea spatiulii, siguranta si protectia marfurilor, adaptabilitate si flexibilitate. Modele propuse de firma noastra pentru rafturi metalice mobile vin intr-o gama variata de culori (Executam la comanda rafturi metalice disponibile in 5 culori : gri, verde, galber, rosu si albastru). De asemenea, daca aveti o anumita cerinta, nu ezitati sa ne contactati si noi vom prelucra modelul dorit de rafturi metalice mobile la un nivel profesional.Va punem la dispozitia mai multe solutii care sa asigure siguranta si protectia documentelor arhivate.

Argumente: sistemul de arhivare mobila mareste spatiul si reduce costurile.
Capacitate maxima: comparative cu rafturile fixe, capacitatea de stocare este dubla.
Costuri reduse: micsorarea spatiului inseamna reducerea costurilor.
Siguranta: toate rafturile sunt protejate cu inchidere centralizata.
Cautarea usoara a documentelor: pentru a deschide o coloana este necesar doar sa actionati rola de culisare sau sa actionati butonul in cazul coloanelor electromecanice. Prin amplasarea sistemelor de rafturi pe rame glisante se poate obtine un sistem de depozitare si arhivare cu functionalitate ridicata, care permite utilizarea eficienta a spatiilor puse la dispozitie in acest scop.
Rafturile mobile pot fi dotate cu urmatoarele accesorii:
Profile verticale si orizontale de cauciuc, antipraf.
Usa pentru fiecare coloana cu sistem propriu de inchidere. Usa culisanta. Distantator de siguranta.
Incuietoare centralizata pentru intregul grup. Platforma antifoc. Divizoare. Polite extractabile. Rama extractabila. Sertare. Suporti pentru reviste. Suporti pentru haine.