Seif gradul I deschidere cu cheie – Model GRT / 67

Seif gradul I deschidere cu cheie – Model GRT / 67

Pentru comenzi va rugam sa intrati pe www.planetsafe.ro / sa ne contactati la 0756245104 - 0771131782 / pe email la office@planetsafe.ro

  • Descriere
    Descriere

Descriere Produs

PROFESSIONAL BANK

Linia de seifuri ” Profesional Bank ” combina un nivel ridicat de securitate cu o fiabilitate ridicata si sunt potrivite pentru pastrarea obiectelor de valoare si a bunurilor importante. Ele pot fi asigurate in functie de gradul de rezistenta la efractie pe care il au. De fapt, toate modelele din această linie au fost testate si certificate pentru rezistenţă la efracţie cu sarcini mecanice şi termice în conformitate cu standardul european EN 1143-1, laboratoarele de certificare germane VDS şi BCE-S . Pe langa rezistenţa mare împotriva tuturor formelor de atacuri cu instrumente de spargere, gama de seifuri „Banca Professional” a fost certificată si cu NT FIRE 017 60P 90P standard de certificare suedez SP pentru de protecţie a documentelor pe hârtie de 60 până la 90 de minute, impotriva focului. Etichetele speciale din interiorul seifului conţin toate informaţiile despre model,conforme cu legislaţia europeană, în care produsul este certificat, gradul de rezistenţă la efracţie şi incendiu şi numărul de serie al produsului în sine. Corpul seifului din otel special îndoit şi sudat folosind o tehnologie specială, care permite obtinerea unei structuri de rezistenţă excelentă. Corpul şi uşa seifului sunt blindate si au o protecţie specială numită TDR ®, care garantează o rezistenţă excelentă împotriva atacurilor de ciocan, burghiu, oxi-acetilena, tăiere disc. Toate modelele sunt echipate cu sisteme automate de blocare in caz de efractie.

Certificari : UNI EN 1143-1 – standard european ce certifica gradul de rezistenta la efractie
                    LFS 60 P EN 15659 – standard de clasificare a seifurilor in functie de rezistenta la foc

Seif de inalta siguranta la efractie cu certificare clasa I – UNI EN 1143-1, Vds si certificare NT FIRE 017, 60 minute rezistenta la foc pentru documente pe hârtie.
Grosimea totală a usii este de 130 mm.Grosime totală a peretilor este de 65 mm. Are pereti dubli iar spatiul dintre ei este umplut cu un ciment special.
Protectie din otel-mangan pe usa pentru protejarea sistemului de închidere.
Bolturi de blocare din otel plasate pe trei laturi cu diametrul de 22 mm.
Sistem automat de relocking interconectate care deblocheaza automat bolturile în caz de atac asupra seifului. Balamale speciale pentru folosire indelungata
Rafturi ajustabile in interior.
Deschidere la 180 °.
Gaura pe baza pentru ancorarea.

ArticolDimensiuni Externe
mm. H x L x Ad
Dimensiuni Interne
mm. H x L x Ad
RafturiGreutate
Kg
Volum
L
GRT/67670 x 480 x 445645 x 455 x 420113149
GRT/95
GRT/110
GRT/133
GRT/165