Seifuri cu amprenta – Model 4487.35

Seifuri cu amprenta – Model 4487.35

Pentru comenzi va rugam sa intrati pe www.planetsafe.ro / sa ne contactati la 0756245104 - 0771131782 / pe email la office@planetsafe.ro

  • Descriere
    Descriere

Descriere Produs

Cutia: din oţel cu o grosime de 2 mm. (pentru modelele de zidit) sau 3 mm. (pentru modelele de extern). Găurile de fixare sunt pretranşate (numai pentru variantele de extern): 4 pe partea posterioară şi 4 pe baza seifului Ø 9,5 mm. pentru fixarea acestuia la mobilier sau perete.
Palete de blocare: (numai pentru modelele de perete): din oţel pe toate laturile posterioare (îndoite în formă de „L” pe cele 2 laturi orizontale) a structurii seifului, pentru o mai mare siguranţă împotriva smulgerii.
Ramă: din oţel cu o grosime de 10 mm. Speciale întărituri antispargere parcurg perimetrul ramei în interior. Rama formează un corp unic cu structura seifului, datorită unei suduri robuste pe tot perimetrul acesteia.
Uşă: din oţel cu o grosime de 8 mm., cu balamalele sub ramă care sunt antismulgere. Spaţiul dintre uşă şi ramă este minim şi nu permite introducerea instrumentelor de spargere.
Balamale: întărite din oţel cu o lungime de 20 mm., fixate cu tije din oţel de Ø 8 mm.
Zăvoare: orizontale şi verticale (când sunt prezente) rotative antităiere, din oţel nichelat de Ø 20 mm.
Maner: acoperit de ABS împotriva alunecării, cu miezul din oţel raportat la rupere programată: în cazul în care este forţat mecanismul acestuia nu este afectat fiind dăunat doar învelişul butonului din plastic, fără a lăsa spaţii pentru introducerea instrumentelor de spargere.
Mecanismul:componente interne complet din oţel fără părţi din plastic, pentru o mare rezistenţă împotriva spargerii;
electromagnetul este protejat de un înveliş din alamă;
firele electrice au o lungime redusă, fiind introduse în găuri cu o secţiune minimă pentru a împiedica accesul din exterior la mecanism;
senzorul de control al uşii deschis/închis este optic (diferit de cel tradiţional deoarece nu este supus uzurii mecanice);
aparatul de citit amprentele digitale şi displayul este introdus într-un panou de control inovativ cu o utilizare simplă;
cu cilindru pentru deschiderea de urgenţă protejat de o plăcuţă din oţel cimentat şi călit antismulgere şi antiburghiu; 2 chei de urgenţă cu profil brevetat, ce pot fi duplicate numai de Viro, se va transmite prin fax o fotocopie a cartelei de proprietate codificată care se livrează în plicul sigilat împreună cu cheile.

CARACTERISTICI ELECTRONICE:
Alimentarea: consum minim de baterii (4 baterii alcaline de 1,5 Volt).
Placa electronică: este protejată împotriva tentativelor de spargere efectuate prin descărcări electrice de înaltă tensiune şi împotriva inversării involuntare a polarităţii bateriilor (la majoritatea seifurilor din comerţ, inversarea polarităţii bateriilor, duce la distrugerea plăcii electronice).
Conectorii: sunt în număr optim pentru maxima fiabilitate a plăcii electronice.
Memoria nu este volatilă: lipsa bateriilor nu comportă ştergerea amprentelor digitale memorate nici a codurilor secrete şi nici a datelor stabilite in arhivă.
Display retroluminat: pentru o vizibilitate perfectă şi în spaţii întunecoase (luminozitatea poate fi regalată de către utilizator).
Meniul: este simplu de utilizat, instrucţiunile apar direct pe display ca la un telefon celular (limba italiană sau engleză ce poate fi selecţionată de către utilizator).
Funcţiuni butoane: sunt 4 cu o utilizare foarte simplă: ◄BACK OK►
LED şi semnale acustice care ajută utilizatorul.
Combinaţiile: acceptă până la 9 coduri de la 3 la 10 cifre (10 miliarde de combinaţii posibile). Schimbarea combinaţiei este permisă doar cu uşa seifului deschisă şi cu ajutorul funcţiunilor din meniu.
Memorarea amprentelor digitale: acceptă până la 10 amprente digitale din care una este Master, şi care le controlează şi pe celelalte.
Deschidere cu întârziere (antifurt): durata de timp impostată de către utilizator.
Alarmă silenţioasă: predispusă pentru a fi introdusă într-un implant de antifurt pentru a aviza în timp real deschiderea seifului de către altcineva sau că deschiderea seifului se face forţat cu amprenta digitală a utilizatorului.
Alarmă cu vibraţii: predispusă pentru conectarea de la cartela electronică a seifului la firele de la alarma din casă; în cazul în care seiful este forțat se activează alarma.
Blocaj electronic: după 5 greşeli consecutive ale codului numeric (blocaj electronic pe o durată de 15 min.).

Livrate cu: raft obiecte care poate fi mişcat şi mutat în funcţie de necesitatea utilizatorului cu o grosime de 1 mm.
Ambalaj: cutie individuală personalizată.

ArticolDimensiuni externe
mm. HxLxAd
Dimensiuni interne
mm. HxLxAd
Dimensiune usa
mm. HxL
Numar bolturiGreutate
Kg
Grosime mm
partea din fata / usa / corp
4487.35330 x 410 x 355320 x 404 x 296270 x 35053010 / 8 / 3
4496790 x 440 x 500780 x 434 x 450730 x 38057110 / 8 / 3